Livrăm calitate, garantăm seriozitate, totul cu punctualitate

140

Apartamente

7000 m2

Construiţi

3

Şantiere simultane

Noi construim, noi îţi dăm cheia

Compania Atacons Banat este reprezentată de o echipă curajoasă, alcătuită din dezvoltatori imobiliari și constructori profesioniști, cu experiență de peste 20 de ani acumulată în Italia, care are ca și punct de referință în realizarea oricărei activități standardul CALITATE.

Viziunea noastră este aceea de a construi o locuință respectând cele mai importante standarde de performanță.

Astfel acordăm o atenție deosebită planului de construcție, tipurilor de materiale utilizate, finisajelor și design-ului, parcurgând astfel cu exigență etapele procesului de construcție.

DEZVOLTATOR IMOBILIAR

Proiecte mici sau proiecte mari,
acelaşi standard ridicat

Complexul Rezidențial Timflex este al doilea proiect al companiei Atacons Banat, a cărui construcție a început în primăvara acestui an. Un prim bloc, cu un număr de 35 de apartamente va fi finalizat în primul trimestru al anului 2021 .

Primul proiect a fost demarat în luna februarie a anului 2018. Atunci, în localitatea Utvin situată la 11 Km de centru Timișoarei, a început construcția primului imobil: un triplex, ale cărui vile au stârnit imediat interesul persoanelor în căutarea unui spațiu de locuit generos, amenajat modern și complet utilat.

Raportul corect calitate – preț, a condus în scurt timp către procesul de vânzare, iar noii proprietari se bucură în totalitate de confort sporit.

În imediată vecinătate a fost deja finalizată construcția celui de-al doilea triplex, respectând cu rigurozitate același standard de calitate.

HAI, CONTACTEAZĂ-NE

Ţi-ar plăcea să locuieşti aici?

Ţi-am oferit mai sus detalii şi puncte de interes suficiente cât să-ţi trezim curiozitatea ? Proiectul nostru aduce mai multe premiere în industria imobiliară, aşa că te invităm să ne contactezi, să ne cunoaştem şi să-ţi prezentăm proiectul nostru din teren!