TimflexResidence

Tion.ro: Atacons Banat vine la Târgul Imobiliar Timișoara. Complexul rezidential Timflex: apartamente și penthouse-uri in Giroc, zona metropolitana a Timisoarei

Compania Atacons Banat (dezvoltator și constructor) va participa la Târgul Imobiliar Timișoara, care va avea loc în 7 și 8 martie în urbea de pe Bega. Compania Atacons Banat este reprezentată de o echipă alcătuită din dezvoltatori imobiliari și constructori profesioniști, cu experiență de peste 20 de ani acumulată în Italia. Cei de la Atacons că vor prezenta noile apartamente de la Giroc.

Compania Atacons Banat va fi prezentă cu oferta imobiliară pe care o are pentru dumneavoastră la Târgul Imobiliar Timișoara (TIT), de la începutul acestei primăveri. TIT 2020 va avea loc în perioada 7-8 martie, la Congres Hall, din cadrul Iulius Town Timișoara. Ca de obicei, intrarea este liberă! Mai mult decât atât, va fi organizată și o tombolă, la fel ca în anii trecuți, la care toți vizitatorii Târgului vor putea participa.

„Viziunea noastră este aceea de a construi o locuință respectând cele mai importante standarde de performanță”, transmit cei de la Atacons Banat, care vă vor aștepta cu oferta lor la târg.

Primul proiect derulat de Atacons Banat a fost demarat în luna februarie a anului 2018. Atunci, în localitatea Utvin, situată la 11 kilometri de centrul Timișoarei, a început construcția primelor imobile: două triplex-uri, ale căror vile au stârnit imediat interesul persoanelor în căutarea unui spațiu de locuit generos, modern și complet utilat. Noii proprietari se bucură deja de confortul sporit oferit de noile locuințe.

La târgul din Timișoara puteți rezerva sau puteți afla mai multe informații despre noile apartamente din Giroc, în Complexul Rezidențial Timflex, care se întinde pe o suprafață de 7.000 metri pătrați (mp) și vă propune 140 de apartamente cu două, respectiv trei camere și patru penthouse-uri de lux, situate în patru blocuri. Un prim bloc, cu un număr de 35 de apartamente, va fi finalizat în luna august a anului 2020, iar la finalul anului 2021 vor fi predate, la cheie, alte 105 apartamente. Apartamentele cu două camere au suprafață utilă totală cuprinsă între 49,92 mp și 67,52 mp, iar cele cu trei camere între 61,56 mp și 89, 03 mp. Penthouse-ul are o suprafață utilă de 90,67, la care se adaugă terasă de 61.85 mp.

Ştire preluată de pe https://www.tion.ro/targul-imobiliar/atacons-banat-vine-la-targul-imobiliar-timisoara-complexul-rezidential-timflex-apartamente-si-penthouse-uri-in-giroc-zona-metropolitana-a-timisoarei-936869/

www.timflexresidence.ro
Bogdan Blasciuc
0720.030.077

Post a Comment