TimflexResidence

timflex-parc-nou-in-comuna-giroc

Un nou parc pentru locuitorii comunei Giroc

Vești bune! În maxim două luni, locuitorii comunei Giroc vor avea un nou parc, cu locuri de joacă și de recreere pentru copii.

Acesta este situat în zona fostei Unități Militare, pe bulevardul Aviației, și va avea o suprafață de 2600 mp. Potrivit primarului Ionel Toma, zona va fi de utilitate publică cu alei, plantații, loc de joacă pentru copii, bănci pentru relaxare și o zonă de mișcare în aer liber.

Cetățenii vor putea beneficia în scurt timp de un nou parc. Este foarte solicitat având în vedere că zona respectivă este locuită în majoritate de tineri care au copii la rândul lor. Parcul va avea o alee principală pentru promenadă și jocuri rulante, biciclete pentru copii, role. Vor fi plantați foarte mulți pomi, există câțiva pini pe care nu dorim să îi înlăturăm. Va fi gândită o parcare și vom aranja câte o fântână care să răcorească aerul în perioada verii, până să se înalțe acești copaci care să asigure umbra necesară. El este un parc cu multă zonă verde, cu gazon. Copiii vor avea locuri de joacă. Va fi asigurat un iluminat nocturn. Acum amenajăm aleea principală, e prima lucrare, apoi se va trece la parcare și apoi montăm gazonul și construim gardul” – a transmis primarul comunei Giroc, Ionel Toma.

Muncitorii au început încă de anul trecut lucrările de amenajare a Parcului Unității din comuna Giroc, însă au întâmpinat probleme ale solului. „Noi am început lucrările de anul trecut, dar din păcate zona era un pic mai denivelată și a reținut foarte multă apă. Până la evacuarea umidității din sol nu s-a putut interveni acolo”, a mai precizat edilul comunei Giroc.

Valoarea totală a investiției este de 225.923 lei, bani de la bugetul local.

“Be Awesome Today!”

Sursa: De Oana Mușat by observatordetimis.ro

Comments

 • Dianna Oustin
  noiembrie 24, 2017

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  reply
  • Joanna Mccarthy
   noiembrie 24, 2017

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

   reply

Post a Comment